Fen se zadimio: Cecu Ražnatović udarila struja!

"Kada je osjetila udar struje, vrisnula je i instinktivno iz ruke bacila fen. Aparat se zadimio i sam se ugasio. Uplašila se, ali ju je strah brzo popustio. Izvukla je kabel iz utičnice i sačekala da joj ukućani donesu drugi aparat kako bi osušila kosu do kraja. Nije oko toga dizala nikakvu galamu, jer je prilikom havarije osetila samo malo jače peckanje", otkriva blizak prijatelj prve dame srbijanske estrade.

Sljedeći put će, po svemu sudeći, Ceca ipak svoju frizuru prepustiti profesionalcu. Potrebno je samo da se javi nadzorniku i da bez ikakvih smetnji ode u neki od frizerskih salona.

Vrijeme u kućnom pritvoru Ceca prekraćuje čitanjem. Pretplatila se na sve novine i magazine, a prijateljica joj svakog dana donesu po neku novu knjigu. Trenutno je svoju pažnju usmjerila prema junacima Sidneya Sheldona iz romana "Pijesak vremena" i "Gospodar igre".

"Čitanje je opušta. Sheldona je odabrala jer njegova djela nisu predvidiva, do samog kraja ne možeš da pronikneš u rasplet događaja, tako da joj ti romani odvlače misli od situacije u kojoj se našla", naglašava sugovornik srbijanskog lista.

Kurir