Feminnem se raspada: Cure svaka na svoju stranu

Sve tri volimo glazbu koju smo dosad radile, ali svaka je od nas posebna u glazbenom smislu. Pamela ima jednu svoju karakternu crtu koja se ne uklapa potpuno u glazbu Feminnema, a tako i ja i Neda. Obožavam r'n'b i voljela bih da mogu raditi u tom smjeru', rekla je u razgovoru za Extru Nika Antolos, sada već bivša članica grupe Feminnem. Naime, ona, Pamela Ramljak i Neda Parmać zajednički su donijele najtežu odluku do sada - da se rastanu, piše tportal.hr.

'Sklop okolnosti je takav da je rastanak najbolje rješenje. Počelo je s Nikinom odlukom o tome da će puno više vremena provoditi u Moskvi kod dečka. Razgovarale smo i zaključile da nema smisla da izdavačku kuću i producenta Branimira Mihaljevića opterećujemo nečime čemu se nećemo moći u potpunosti posvetiti', pojašnjava Pamela razloge zbog kojih su djevojke odlučile krenuti svaka svojim putem.

No djevojke i dalje ostaju prijateljice. 'Nastavit ćemo se družiti i čekati Niku da se vrati iz Moskve u ove toplije krajeve da može opet s nama u kino, na kave...', ispričala je Pamela.

I dok se Pamela se već dobro organizirala, Neda još razmišlja o tome što će raditi. 'Do sada sam funkcionirala u kolektivu, u bendu, živjela sam Feminnem i nerijetko sam podređivala sebe tome. Meni to nije bio posao, Feminnem nikada nisam doživljavala kao projekt. Potresena sam, izgubljena, i sad čekam da prođe onaj period koji je potreban da se sve emocije slegnu i da shvatim kako dalje.'