Feminnem: Putujemo neopterećene, a za Oslo je spremno sve osim kofera

...i posjet gradonačelniku Osla kojem će cure pokloniti posebnu sliku. Jedino što nije spremno su koferi. "Ništa nije spakirano, Cijeli smo prošli tjedan imale nastupe i gaže, ma već smo mjesec dana konstantno na putu", rekla nam je Neda. "Jučer sam uzela veliki kofer od doma, a stvari ću potrpati ili sutra prije leta ili ako stignem danas u dva ujutro. Ma pakiram taj kofer u glavi već danima", dodaje Neda. 

Kaže kako nema tremu pred odlazak u Oslo: "Idemo potpuno opuštene. Imam osjećaj da ćemo tremu osjetiti tek kad se popnemo na pozornicu na prvoj probi. Nakon nje slijedi proba s koreografijom, pa proba s cjelokupnom garderobom i šminkom, tako da kad i dođe nastup, toliko si već puta bio na toj pozornici i imaš dojam da te cijelo vrijeme gleda jednak broj ljudi, da ti uopće nije problem. I nema treme, samo malo one pozitivne koja ti treba taman da razvališ nastup", dodaje Neda koja kaže kako se ne opterećuju niti oko plasmana. "Odlazimo neopterećene, ne zanimaju nas nikakve spletke i ništa ne očekujemo. Tako smo uostalom i zadržale zdrav razum", kaže Neda.

"Nemam tremu, cure me opuštaju i sve će biti O.K."

Slična je situacija i s Nikom. "Ista je situacija i kod mene, ni moji koferi nisu spremni. Živimo zajedno, sve ti je jasno. Lijepo ćemo sve uzeti pa ne moramo posebno pakirati. Da je na kotačiće, ponijele bismo i ormar, jedino nas malo brine da ćemo na aerodromu imati malo previše tereta pa ćemo cijeli novčanik ostaviti na check-inu", kaže kroz smijeh Nika. "Ostalo je sve spremno. Koreografija je uvježbana, nismo ničim opterećene, čak niti ja kojoj je ovo prvi odlazak na Eurosong. Cure me opuštaju pa ne paničarim. Ma bit će to dobro, doći ćemo gore, odraditi probe, nastupati, sve će biti O.K.", opuštena je Nika. "Ma mislim, nije da me nije briga i naravno da mi je stalo, ali panika mi samo može štetiti", smatra Nika.

index.hr