Evo kako izgledaju pozivnice za vjenčanje princa Harryja i Meghan

Meghan Markle,princ Harry,pozivnice
Princ Harry i Meghan Markle napokon su poslali 600 pozivnica na adrese uzvanika koji će prisustvovati njihovu vjenčanju. No neće svi imati prilike vidjeti sva tri dijela svadbe, kako je ceremonija podijeljena.

Naime, svih 600 gostiju bit će na obredu vjenčanja, kao i na ručku u dvorani svetog Georgea u dvorcu Windsor, ali priliku za ples na večernjoj zabavi imat će samo 200 najbližih uzvanika.

Od gostiju se tako zahtijeva i poseban dress code. Muškarci su zamoljeni da dođu u vojnoj odori ili jutarnjem kaputu, dok su i žene i muškarci obavezni doći sa šeširom.

Pozivnice je tiskala tvrtka Barnard & Westwood s kojom kraljevska obitelj surađuje još od 1985. godine. Imaju pozlaćeni rub, pisane su kurzivom, tiskane su na engleskom papiru, ali američkom tintom, i sadrže grb princa Charlesa koji zapravo, prema tradiciji, goste i poziva na svadbu. Na pozivnicama jasno piše ''Njegovo kraljevsko visočanstvo, princ od Walesa, traži zadovoljstvo vaše prisutnosti na vjenčanju princa Henryja od Walesa i gospođice Meghan Markle''.

Par će se vjenčati 19. svibnja u kapeli svetog Georgea.

 

Meghan Markle,princ Harry,pozivnice

 

Meghan Markle,princ Harry,pozivnice