Ella Dvornik otkrila kako je preživjela odvojenost od kćerkice

ella dvornik
ella dvornik
... Sarajevo Film Festivala automobilom uputila u London.

Njen zaručnik Charles i ona svoje su putovanje redovno bilježili na društvenim mrežama pa su tako sve anegdote s ove avanture ostale zabilježene.

Nakon što je mami na čuvanje ostavila devetomjesečnu kćerkicu Balie, a kućne ljubimce prijateljima, uputila se na dugu vožnju kroz Europu i pomirila se sa svakodnevnim videopozivima malenoj princezi.

Budući da je svakoj mami jedna od najtežih stvari odvojiti se na tako dug period od svoje bebice, evo šta je Ella rekla kako je ona preživjela tjedne bez Balie.

- Iskreno, dobro mi je došao mali odmor, ako se to tako može reći, jer sam sve vrijeme u akciji između poslova i nje pa sam se poprilično umorila. Prvotni plan je bio da ide s nama, ali sada kada gledam, njoj bi to zaista bilo ekstremno mučenje, tako da mi je drago da ju nismo vodili - ispričala je Ella za Story.hr.

Iako je u prvi mah osjećala olakšanje i nakon dugo vremena se uspjela naspavati, ubrzo se okrenula ploča.

- Nakon prvog tjedna uhvatila sam se kako gledam njena videa i fotografije bez prestanka, gdje god da bila. U ove dva tjedna što me nije bilo propuzala je i izašao je novi zubić, tako da sam jedva čekala da joj se vratim. Jučer sam od sedam ujutro bez prestanka vozila do Splita u koji sam stigla tek u 20 sati. Jedino sam stala po benzin tek kad je rezerva bila na 20 kilometara. Nisam jela ni pila - rekla je.