Ella Dvornik iznenadila fanove novom odlukom

ella dvornik
ella dvornik

... o prelasku na vegansku prehranu. Istaknula je kako su ona i njen zaručnik Charles ozbiljno razmišljali o tome da postanu vegani. Bili su nedavno u jednom takvom restoranu i hrana im se ondje veoma svidjela, pa se žele okušati u bespućima veganskih specijaliteta, piše story.hr.

- Charles i ja ne jedemo previše mesa. Ne jedemo meso više od dva puta tjedno. Osobno, volim meso samo u obliku tartara, carpaccia ili u pašticadi. Često kad jedem jela s mesom, izostavim ga. Charles ne jede mnogo crvenog mesa, on voli piletinu. Ne jede čak ni ribu. Pa smo počeli razgovarati o eksperimentiranju s veganskom hranom. Ako ništa, onda barem zbog toga da otkrijemo nove načine pripremanja hrane ili nove okuse - pojasnila je Ella.

- Zanimljivo je kako smo se mi priviknuli jesti meso svaki dan, dok je našim djedovima i bakama meso bilo luksuz. Pitam se, koliko bi nas jelo meso da mora ubiti životinju koju jede? Garantiram vam da ja ne bi mogla ubiti životinju. Licemjerna sam, priznajem. Da moram ubiti životinju koju jedem, 100 posto bih se usredotočila na biljnu prehranu - dodala je.