VIDEO  Edo Maajka u hippy izdanju najavio pjesmu i videospot 'Od Sutra'

Edo Majjka

Nakon nedavno predstavljenih pjesama „Ne mogu disat" te „Dolazim i odlazim", Edo Maajka predstavlja pjesmu „Od sutra", koja se bavi vrlo raširenom temom - odgađanja.

Posebnu zanimljivost u spotu čine učiteljice iz OmYoga Zagreb , kojima se Edo pridružio u vježbanju, a kako se Edo Maajka uklopio u svijet joge doznajte u novom spotu. Video potpisuje Dario Lonjak .

- Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo... Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu. Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na text uletio s ovom zaigranom bass linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga. Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti - izjavio je Edo Maajka.

Za pjesmu su, uz Edu Maajku, zaduženi članovi njegovog benda, Mario Rašić , Yogi Lonich , Toni Starešinić i Mirsad Dalipi . Za video spot se pobrinula Pulsar Produkcija , uz podrsku Honor Hrvatska.

Za mix i mastering pjesme bio je zadužen Miro Vidović a za snimanje i editing Filip Vidović. S velikim entuzijazmom nastaju nove pjesme koje će se naći na novom albumu pa se tako pjesmama No Pasara, Ne mogu disati, Dolazim i Odlazim sada pridružila i četvrta „Od Sutra".

Novi album na iščekivanje publike očekuje na jesen, a do tada pratite Edu Maajaku uživo na koncertima: 28.7. Tuzla, 29.7. Grafiti na gradele - Brač (Edo Maajka i DJ), 11.8. Zadar, 17.8. Nova Gradiška.