VIDEO  DOGMA Pulski bend novim singlom najavljuje novi album

Bend Dogma
Hassan Abdelghani

Pjesma 'Dovoljno da imam te' novi je singl pulske 'Dogme' kojim bend najavljuje svoj novi, šesti po redu album pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records.

Singl je to u pravom stilu 'Dogme': instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. Dok plešete izmjenjuju se instrumentalne zanimljivosti koje jasno ukazuju na kvalitetu, individualnost i iskustvo tog već legendarnog benda. Ovoga puta kao koproducent, pridružio im se i Srđan Sekulović Skansi koji je stavio i svoj pečat na pjesmu i time joj dao odličnu dodatnu forzu. 

Poruku pjesme otkrio nam je sam autor teksta Sandro Pettener: "Pjesma 'Dovoljno da imam te' govori o vremenu u kojem živimo, o eskapizmu kojeg individualac traži i u čemu nalazi utjehu, te o ispunjenju koje pronalazimo u ljubavi, uvjek aktualnoj temi. 'Još mogu plesati i na kiši i na suncu'... stih je otpora vremenu i svijetu u kojem živimo".

Sadržaj se učitava...

Pjesmu su svojim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, a produkciju, uz aranžman i glazbu, potpisuju članovi 'Dogme': Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković, uz spomenutog koproducenta Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje i mix i mastering.

Spot za pjesmu 'Dovoljno da imam te' sniman je u Puli, a 'Dogma' se zahvaljuje mladim plesačima plesnog studija INK-a, Noi Pavlinović i Marku Mariću koji su sami osmislili koreografiju te uz mentorstvo Luke Mihovilovića dali spotu dodatnu dinamiku i svoju umjetničku viziju, priopćeno je iz Dallas recordsa. 

"Njih dvoje predstavljaju mlade ljude koji imaju samo svoju ljubav u ovom neizvjesnom vremenu i svijetu koji ih okružuje. Preispituju sebe i svoje strahove, vole se, zaigrani su i plešu, i unatoč svemu, zajedno jači, hrabro koračaju naprijed", poručuje pulska ekipa.