'Deadpool 2': Ryan Reynolds je objavio datum dolaska filma

Deadpool 2, Ryan Reynolds
Zvijezda prvog 'Deadpoola', Ryan Reynolds, na svojem je Facebooku objavio novi poster za nastavak filma. U njemu se jako kvalitetno nastavio sprdati, odnosno reklama za film je i dalje u istom stilu kojeg smo gledali za prvi uradak.

U pitanju je šala s filmom 'Flashdance', pa je tako Reynolds čak i citirao poznati stih iz pjesme Irene Care, 'What a feeling'.

Reynolds se tako i dalje jako dobro zabavlja, kako na svoj račun, tako i na račun ikona američke pop kulture. Prethodni njegov uradak se šalio s umjetnikom Bobom Rossom, a samo ime filma, 'Untitled Deadpool Sequel' ('Neimenovani nastavak Deadpoola', op.a.) pokazuje koliko se Reynolds dobro zabavlja.

Doduše, takva zabava bi mogla uskoro prestati, jer nam uskoro dolazi uobičajeni materijal, odnosno foršpan za film. Kako je najavljeno, na ovo Valentinovo, za tjedan dana, bi taj video trebao stići. U novom filmu Ryan Reynolds će ratovati uz Josha Brolina (glumi mutanta Cablea), o čemu su mnogi obožavatelji s ushićenjem pričali. Pridružuje im se i Zazie Beets kao smrtonosna Domino.

Film u kina dolazi 18. svibnja.