Danijel Boto: Zadovoljan brojim zadnje dane za mene uspješne godine

Danijel Boto, Danijel Boto, opa cupa, marina tucaković, Danijel Boto, Danijel Boto

Zadnjih dana ove godine odlučio sam nekoliko rečenica napisati o protekloj.  Zadovoljan brojim zadnje dane za mene uspješne godine. Bilo je i teških dana, i ljudi s lošim namjerama, ali važnije od svega da imam puno više dobrih vjernih fanova i prijatelja.

Imao sam brojne koncerte, svadbe, rođendane, a najveće zadovoljstvo mi predstavlja humanitarni rad za potrebite. Ja sam poznat kao čovjek velikog srca i iskrene duše te i dalje sam na raspolaganju udrugama i svima kojima je potrebna pomoć.

Posebno bih istakao, što mi je od velike važnosti ove godine sam izdao pjesmu ●● Opa cupa●● koja je jako dobro prihvaćena među mladima. Pjevaju ju sa zadovoljstvom i jako puno pregleda ima na youtubeu, s obzirom da nemam plaćene PR stručnjake koji mnogima poznatim pjevacima bezbroj puta dnevno klikaju samo da povećaju broj pregleda, ja sam i više nego zadovoljan. Za 2018.imam velike planove i projekte koje ću realizirati i svake godine se penjem stepinicu više u svojoj karijeri. Svima želim sretnu i uspješnu Novu Godinu.

Danijel Boto