FOTO/VIDEO  Dalibor Herceg snimio novi video spot za pjesmu "Jači nego ikad"

Dalibor Herceg, spot, pjesma

Snaga je brzina vršenja rada ili prijenosa energije.

Kada bismo obrazložili snagu u emotivnom kontekstu, morali bi napomenuti da snaga emocije može varirati od sasvim slabog intenziteta izvjesnog raspoloženja do snažnih afekata i neobuzdanih strasti.

Emocije su alati koji imaju ogromnu moć u našim životima, jer o njima ovisi hoćemo li osjećati tugu, sreću, veselje ili negativni oblik raspoloženja. Emocije imaju snagu atomske bombe u ljudskom životu. Ovu atomsku energiju emocija možemo koristiti dvojako - destruktivno ili konstruktivno. U svakome od nas je atomska centrala koja nam pruža fenomenalne potencijale za stvaranje životnih uvjeta, a karakter tih uvjeta ovisi jedino o nama samima.

Skladba „Jači nekad ikad" novi je singl Dalibora Hercega za koji predstavlja i njezin vizualni identitet.

Pjesma govori o emotivnoj nestabilnosti, odnosno osjećaju kada nestaje ljubav, te kada se osjeća nemir i neodlučnost. U toj neodlučnosti, nemiru, ispitivanju samog sebe što dalje, glavni protagonist priče „Jači nego ikad" daje sam sebi odgovor na svoje pitanje. Bez obzira koliko god je teška i bezizlazna situacija dolazi se do riješenja.Izdignuti se iza svega što je bilo i postati jači nego ikad.

„Što kada ljubav pred očima nestaje, što kada nemir danima ne prestaje? Što ako sam onda jači nekad ikad?" stihovi su skladbe za koju je video spot sniman na tračnicama vlakova. Komparirajući stručnu definiciju snage i snagu emocija, Dalibor prolazi kroz vlakove i tračnice dajući sebi odgovor na postavljena pitanja u samoj pjesmi.

Dalibor Herceg iza sebe ima mnogo solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge pjevače. Dobitnik je nekoliko festivalskih nagrada i priznanja. Ove godine pojaviti će se na nekoliko festivalskih pozornica gdje će predstaviti nove skladbe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.