Dakota i Jamie otkrili kako su snimali seksi scene u '50 nijansi slobodniji'

Dakota i Jamie otkrili kako su snimali seksi scene u '50 nijansi slobodniji'
I dok u kina dolazi treći nastavak franšize '50 nijansi', mnogi i dalje razgovaraju o seksi scenanama između gospodina Graya i Anastasie Steel. I dok na velikom platnu takve scene izgledaju uzbudljivo i sjajno snimanje istih i nije baš toliko zabavno. Barem tako tvrde i Jamie Dornan i Dakota Johnson. Dakota je tako otkrila kako su oboje morali nositi 'zaštitu za intimne dijelove'.

"Nosila sam tange koje se samo nalijepe na kožu, nemaju ništa sa strane što ih drži. Nisu ljepljive po cijeloj površini, nego samo na krajevima. No, snimanje je trajalo dugo i često su se odljepljivale pa su mi stvarno morali stavljati ljepilo kako bi sve izdržalo. Nije bilo bolno, ali nije ni nimalo glamurozno ni seksi. Samo je je.**. bizarno", rekla je Dakota za Marie Claire.

I Jamie se požalilo da mu je vrećica za penis bila poprilično neudobna.

"Imao sam vrećicu za penis kako bih ga zaštitio za vrijeme snimanja tih scena. Dali su mi hrpu vrećica i izabrao sam jednu koja mi se činila dobra. Mislio sam da su to potpuno nove stvari, ali kad sam ju uzeo u ruke vidio sam da na njoj piše 'zatvorenik broj 3'. Nisam htio pitati tko ju je nosio prije, ali ne zvuči baš dobro", rekao je kroz smijeh Jamie.