FOTO  Curica ganula Marina Čilića, njegov odgovor oduševit će nju!

Curica ganula Marina Čilića, njegov odgovor oduševit će nju!

Bio je malo razočaran nakon toga, ali što će vrijeme više odmicati, to će mu postati jasnije kako je napravio veliki rezultat. A ono što je još bitnije jest činjenica da je nove mlade nade zainteresirao za tenis i postao njihov idol. Jedna od takvih je i djevojčica Jana koja mu je napisala pismo te ga dirnula.

"Dragi Marine, jako smo ponosni na tvoj uspjeh na Wimbledonu. Nadam se da će ti žuljevi na nozi proći, ali ja to u potpunosti razumijem. I ja se bavim tenisom od svog 1. razreda osnovne škole. Sad imam 12 godina i krećem u šesti razred. Ti si oduvijek bio moj idol i uvijek razmišljam "kad bih barem jednog dana imala servis kao Marin Čilić".

Vjerujem da će jednog dana na tom peharu pisati tvoje ime. Vjerujem u tebe! S poštovanjem i vjerom u tebe, Jana", napisala je djevojčica, a Čilić je na Facebooku objavio njezino pismo i odgovorio joj.

"Draga Jana, hvala ti na potpori i na ovako lijepoj čestitki i crtežu! Jako mi je drago da igraš tenis i nadam se da ćeš i ti jednog dana zaigrati na Wimbledonu. Samo budi jako uporna i uvijek pokušaj dati sve od sebe, bilo to u školi ili na tenisu. Nadam se da ćemo se jednom sresti pa da i zajedno zaigramo. Želim ti puno sreće i uživanja u tenisu", napisao joj je Čilić, a njegov odgovor sigurno će oduševiti Janu jer prava je rijetkost da dobiješ odgovor od svog idola, posebno ovako javno.