Ceca stiže u Maksimir!

ZAGREB - Kontroverzna srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović planira održati koncert u Zagrebu. Jutarnji list doznaje da njezini menadžeri pregovaraju o nastupu na stadionu u Maksimiru u lipnju ove godine.

- Bude li sve po planu, Svetlana Ražnatović svoj će novi album dovršiti u travnju, a potom će ga, u sklopu balkanske turneje, predstaviti i hrvatskoj publici - otkrivaju menadžeri srpske pjevačice.

- Ceca je megapopularna u Hrvatskoj, baš kao i u Srbiji, a jedina je razlika u tome što u vašoj zemlji dosad još nije imala prilike održati koncert. Sudeći po njenim hitovima, koji se rado slušaju u hrvatskim narodnjačkim klubovima i na privatnim tulumima, računamo da će se na Cecinu koncertu u Maksimiru okupiti više od 60.000 ljudi, baš kao i na koncertu grupe U2 - rekli su nam menadžeri, uvjereni da je Ceca u svom žanru jednako, ako ne i još popularnija od U2 . Još nisu službeno zatražili dozvolu od uprave Dinama, vlasnika maksimirskog stadiona. Dozvolu za nastup u Maksimiru planiraju zatražiti za koji tjedan.