Bujnu Rumunjku nazivaju novom Sophijom Loren, a slavni frajeri slažu se da je neodoljiva

madalina ghenea, manekenka

Senzacija Instagrama dugih nogu, bujnih grudi i mačkastih očiju Madalina Ghenea po mišljenju mnogih ista je glumačka diva Sophia Loren.

Rumunjska manekenka senzualnog i zavodljivog izgleda Madalina Ghenea u posljednje vrijeme novinske stupce puni svojom vezom s galeristom Vitom Schnabelom, koji je prije nje ljubio mnoge slavne dame.

Ljubavni život prekrasne Madaline ono je po čemu je ona najpoznatija javnosti, ali sve je više obožavatelja primijetilo kako ljepotica neobično nalikuje glumačkoj ikoni i seks-simbolu Sophiji Loren. 

Talijanka koja je slavu stekla u zlatno doba Hollywooda, a i dalje slovi za jednu od najljepših žena svijeta poznata je po bujnim oblinama i usnama te zavodljivom pogledu ispod dugih crnih trepavica. Ako se pogledaju Madalinine fotografije s Instagrama, uočit će se neobična sličnost s talijanskom divom, pa su je sada mnogi prozvali Sophijom Loren modernoga doba. 

https://www.instagram.com/p/Bv6sXGpgR6X/?utm_source=ig_embed

Smeđokosa Rumunjka koja snima kampanje za donje rublje i često pozira u vrlo golišavim izdanjima dosad je u svoju ljubavnu mrežu upecala dva slavna holivudska ljepotana - Leonarda DiCaprija i Gerarda Butlera, no kako se radilo o serijskim zavodnicima, veze nisu dugo potrajale.

Zanosna 30-godišnjakinja danas je u sretnoj vezi s Vitom, a osim svojoj karijeri u svijetu modelinga posvećena je i kćerkici koju je dobila s rumunjskim milijunašem Matthewom Stratanom.