Brad Pitt o životu nakon razvoda: 'Usamljen sam, ne mogu više ovako'

Brad Pitt i Angelina Jolie, varanje, muškarac žena, Angelina Jolie, film festival, Veselin Gatalo, Angelina Jolie, Brad Pitt, novi film, Angelina Jolie, Brad Pitt i Angelina Jolie, u zemlji krvi i meda, Unbroken, obitelj, posvojenje, Angelina Jolie, Brad Pitt, Brad Pitt i Angelina Jolie, holivudska zvijezda, ISIL, Ekstremisti iz ISIL-a, Brad Pitt, showbizz, glumac, Brad Pitt, razvod

U novom filmu glumca Brada Pitta, Ad Astra riječ je o odnosu oca i sina, a on, koji inače ne govori previše o privatnom životu ipak nije mogao izbjeći temu koja zanima mnoge. U intervjuu za strane medije konačno je progovorio o svom razvodu.

- Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pitt. Jolie i Pitt su se navodno rastali u jesen 2016. jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan, posvađao s 18-godišnjim sinom Maddoxom.

Nakon toga je bio osumnjičen i za nasilje nad djecom, no nikada ga nisu optužili.

Osim toga progovorio je i o tome kako se osjeća jer stari.

- Svi nosimo veliku bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da je jedino o čemu ljudi pričaju su njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što prije trebao poraditi na tome - zaključio je glumac.