Brad i Angelina zajedno u filmu "By The Sea"

Brad Pitt i Angelina Jolie, varanje, muškarac žena, Angelina Jolie, film festival, Veselin Gatalo, Angelina Jolie, Brad Pitt, novi film, Angelina Jolie, Brad Pitt i Angelina Jolie, u zemlji krvi i meda, Unbroken, obitelj, posvojenje, Angelina Jolie, Brad Pitt, Brad Pitt i Angelina Jolie, holivudska zvijezda, ISIL, Ekstremisti iz ISIL-a, Brad Pitt, showbizz, glumac, Brad Pitt, razvod
Prve scene filma snimljene su na Mgarr ix-Xini plaži na Gozou, drugom po veličini malteškom otoku. Plaža je bila zatvorena za javnost . Snimanje bi trebalo biti okončano 10. studenog ove godine. Distribuciju filma radit će Universal.

"Sretna sam što ponovo sarađujem s Donnom i cijelim Universal timom. Kreirali su poseban prostor za pripovjedače i raduje me što su me nastavili strasno podržavati u kreiranju filmova", rekla je Jolie u izjavi.

I direktorica Universala Donna Langley također je izrazila zadovoljstvo što je ovaj glumački par odlučio snimati film pod okriljem Universala. "Angelina nastavlja pokazivati izvanredne sposobnosti ispred i iza kamere i uzbuđeni smo što smo povezani i s njenim novim filmom 'By The Sea'. Angelina i Brad predstavljaju dva najsjajnija talenta Hollywooda i sretni smo zbog suradnje", rekla je Langley.

Pitt i Jolie glumili su zajedno prije devet godina u filmu "Mr. and Mrs. Smith" nakon čega je i počela njihova ljubavna priča."To nije veliki film, niti akcijski. To je vrsta filma koju volimo ali ne viđamo često. Veoma je eksperimentalan gdje spojimo glumce koji će biti iskreni, direktni i spremni su probati nove stvari", rekla je Jolie o filmu.

Izvor: klix.ba