FOTO  Bijelo Dugme: Sutra veliki koncert u Beču

bijelo dugme, Beč, koncert
Legendarni frontmen Bijelog Dugmeta Goran Bregović dolazi nam u pratnji Orkestra za svadbe i sahrane, a za mikrofonima će stajati najveći od najvećih: Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa!

"Za sve one koji pamte neka prošla i ljepša vremena - ovaj koncert je ujedno i vremeplov kada je bivšom Jugoslavijom harao rock n´ roll, a ljubav i sloboda bili su sasvim uobičajena stvar. Zato Vas pozivam na koncert koji će biti drugačiji i posebniji od svih koncerata u mojoj producentskoj karijeri". (Producent Fikret Vukalić - Fantom)

"Ne spavaj mala moja", "Padaju zvijezde", "Đurđevdan", "Evo zaklet ću se ja pred svima", "Ružica si bila", "Hajdemo u planine", "Napile se ulice", "Lažeš", "Za Esmu"... samo su dio repertoara koji će Dugme izvesti 05.03.2016 u Pyramide Vösendorf.

Organizator koncerta je producent Fikret Vukalić FANTOM, vlasnik FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL.

Karte za koncert možete kupiti na nekoliko lokacija u Beču (prodajna mjesta pogledati u flyeru) ili pozivom na broj 0680 335 27 00.

Bregović je već stigao u Beč, a njegov dolazak pogledajte na foografijama koje nam je poslao naš suradnik iz Beča Drago Palavra.