FOTO  Bh. manekenka Tea Bošković ne krije da je zaljubljena

tea bošković

Velika podrška

Tako je nedavno izazvala veliku pažnju javnosti objavivši vrlo prisne fotografije sa svojim dečkom na društvenim mrežama, iako je, kako je rekla, duži period krila da je u vezi, jer privatni život čuva za sebe.

Za Dnevni avaz je napravila iznimku te je govorila o misterioznom momku koji joj redovno šalje kutije pune ruža i koji joj je ukrao srce.

- Ranije nisam objavljivala fotografije, čuvala sam ih samo za sebe, ali, eto, ovoga puta nisam željela sakriti svoju sreću. Željela sam je podijeliti, kao što i drugi rade. I da, istina je, imam dečka već neko vrijeme - govori nam Bošković, ne krijući zaljubljenost i sreću ni u jednom trenutku.

Dodala je da njen izabranik nije iz Bosne i Hercegovine, a njegovo ime ne želi još otkrivati. Ipak, ističe da je on tip momka kakvog je oduvijek željela te da joj je najvažnije da joj je velika podrška u životu i poslu.

- Ono najvažnije je da je dobra osoba i da se slažemo. Voljela bih da tako ostane i u budućnosti- kazala je Bošković.

Moj stav

A priznala je i da joj razdvojenost od dečka teško pada, ali da nađu načina da provode što više vremena skupa.

- Za ljubav sam spremna i na Mjesec otići. Vjerujem u nju i kada vam je stalo do nekoga, daljina nije problem. To je moj stav i tako funkcioniram - iskreno govori ova bh. ljepotica.

Povratak u realnost

Kada je u pitanju posao, zanosna manekenka uzela je kraći predah te je Novu godinu s dečkom proslavila u Zagrebu, nakon čega su se zaputili u Švicarsku i Austriju.

- Malo sam se odmarala. A sada se trebam vratiti u realnost i u nove poslovne pobjede - ističe Bošković.