Banjalučanka ostavila uredski posao zbog go-go plesa

... kod nekadašnjeg gradonačelnika Banje Luke, pokojnog Predraga Radića, odlučila se da radi kao go-go plesačica.

"Nakon njegove smrti, u stranci je došlo do velikih promjena i nisam više željela tu ostati", kazala je Stella.

Bila i novinarka

Zvjezdana je, nakon odlaska iz stranke, dobila ponudu od prijatelja da radi kao plesačica u klubovima. Firmu je vodila s bivšim suprugom, a jedno vrijeme radila je i kao novinarka na radiju.

"Prije četiri godine dobila sam ponudu od prijatelja da plešem u klubovima. Ideja mi se svidjela, jer volim plesati i tako sam uredski posao zamijenila go-go plesom", kaže Zvjezdana.

Go-go plesom se mogu baviti svi koji vole ples i binu. Stella navodi da dosta djevojaka pleše samo da bi preživjelo i isključivo to rade samo zbog dobre zarade. Mnoge od njih nemaju potporu obitelji što, kako je naglasila, nije slučaj i s njom.

"Imamo 18-godišnjeg sina koji se bavi glazbom i ima svoj bend. Brinula sam se da će mu smetati moj posao, jer nisam htjela da ga dovodim u nezgodnu situaciju, ali dobro se nosi s tim. I sam ponekad dođe na moje nastupe. Roditelji mi nisu konzervativni, tako da me nikad nisu sprečavali da plešem", pojašnjava Zvjezdana.

Za razliku od sina i obitelji, njen dečko nije baš oduševljen time što se bavi ovim poslom, ali je podržava jer zna da voli ples.

"Moj dečko je sportaš, svjetski prvak je u karateu. Nije mu svejedno što radim noću i što sam okružena muškarcima. Važno mi je da me podržava, jer svojim poslom doprinosim našoj boljoj financijskoj situaciji", dodala je Zvjezdana.

Nemoralne ponude

Stella kaže da se od plesa može dobro zaraditi, ali i prije svega da se taj posao mora voljeti.

"S nemoralnim ponudama se često susrećem, ali na takve ponude ne pristaje",  kazala je Stella, koja nema menadžera i sama dogovara svoje nastupe u BiH i inozemstvu.

Konzervativno društvo

Kako Stella kaže, posao go-go plesačice ima svoj vijek i svjesna je da se neće još dugo tim poslom moći baviti. Nema namjeru podučavati druge djevojke.

"Često razmišljam što dalje, ali znam samo da neću ovisiti o drugima. Podučavati mlade djevojke ovim poslom i otvarati takvu agenciju rizično je iz razloga što su rijetke djevojke koje pristaju da plešu u klubovima, budući da je teško raditi u ovoj sredini, gdje je još društvo konzervativno", pojasnila je Zvjezdana.

Izvor: avaz.ba