Ava ostala bez pobjede: Žene imajte muda i iskoristite frajere

Pobjednik Velikog Brata VIP u finalu showa borio se za glavnu nagradu s bratom Željkom, Anetom Nakovskom, Sorajom Vučelić i Avom Karabatić. Glasovali su gledatelji iz četiri zemlje, Makedonije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

- Svi u kući su govorili da će pobijediti Top, pa sam na kraju i sam počeo vjerovati u to. Željko je bio drugi u "Velikom bratu" u Francuskoj, a ja prvi u Srbiji. Znači, konačno sam ga porazio - rekao je blizanac koji tvrdi da su brat i on ušli u show samo radi zabave.

Žarko je komentirao da se nije nadao pobjedi dok je Dragutin Topić rekao da mu nije žao zbog poraza.

- Volio bih ipak da je pobijedila divlja svinja - rekao je bivši sportaš aludirajući na Željka.

Svi bivši ukućani navijali su za Topića, a Maja Nikolić svoj stav je obrazložila riječima:

'Top je muškarac, a do sada nisam vidjela da je u realityju pobijedila djevojčica.

Soraja je prva napustila kuću

Od šestero superfinalista kuću je prva napustila Soraja Vučelić. Dok je Soraja napuštala kuću, Ava je šokirano komentirala kako je sigurno ona slijedeća na redu.

- Nije mi ovo bio šok, cijeli dan sam govorila da ću ja prva izaći. Zadovoljna sam i ovim superfinalom - rekla je Soraja.

Prokomentirala je incident s Majom Nikolić tijekom nominacija kada joj je rasjekla usnu nakon što ju je Majom svom snagom tortom udarila po nosu i raskrvarila ga.

- Nije mi bila namjera udariti je, već joj samo vratiti. Jedan jedan, nema ljutnje. Nisam se miješala u svađe, ja nikog ne diram prva i zato ne želim da me netko dira bez razloga. Ponekad su mi bile smiješne neke svađe - rekla je Soraja.

Ava je voditeljici Marijani Mičić rekla da je ona tremašica i da je jako uzbuđena zbog neočekivanog izbacivanja Soraje.

- Moj odnos s Urošem je bio totalno drukčiji nego sa Željkom. Mislim da ti odnosi nisu doveli do toga da dođem do superfinala. Po prirodi sam supersenzbilna, nije samo to, tu sam se pokazala, no bit ću fair play i ipak reći pola pola - priznala je Ava.

Aneta: Nadam se da će se Ava i Željko opet spojiti

Druga ukućanka koja je napustila kuću Velikog Brata bila je Aneta Nakovska.

- Avi treba malo vremena u životu da postane prava dama. Navijala sam za nju i Željku, razočarali smo se u nju kada smo shvatili da je sve bila njena taktika. Nadam se da će se oni opet spojiti kroz neko vrijeme - komentirala je Aneta.

Željko: Ava je previše nestabilna, ne mogu biti s njom ako se ne promijeni

Nakon Anete, kuću je napustio Željko.

- Nećeš me ni poljubiti? - pitala ga je Ava, a Željko je pojurio prema vratima.

- Između Ave i mene se dogodilo to da je ona previše nestabilna, napravila je neke greške koje ja ne prihvaćam. Ne mogu se zaljubiti u nju u samo 12 dana, ne mogu biti s takvom osobom ako se ne promijeni. Nemam pojma može li se ta veza obnoviti, sviđa mi se ona, no ne zanima me dok je god ovakva kakva je. Povrijedila me, oprostio sam joj - komentirao je odnos s Avom.

Dodao je da nije htio voditi ljubav s njom dok je Maja Volk ležala s njihove desne strane i zaključio da nije budala.

Ava: Naravno da sam pobjednica među ženama kad sam najbolja

Kuću je potom napustila Ava dok su u njoj ostali Dragutin Topić i Žarko.

Pojurila je ocu u zagrljaj i poručila mu da ga voli.

- Naravno da sam među svim ženama pobjednik kad sam najbolja. Milić bi rekao: 'Učenik je pobijedio učitelja'. Svatko se potajno nada pobjedi, zato Ava nadrlja nekad jer joj je jezik brži od pameti. Pamtit ću iz showa to što sam ušla kao Ava i izašla kao Ava. Malo je ovako prirodnih ljudi kao što sam ja. Žene moje drage, imajte muda i iskoristite muškarce, budite Ava Karabatić. Ja sam na nažalost ušla u ovu igru s punim srcem, dogodilo se to što se dogodilo. Uvijek sam bila srčana, kad su me pljuvali uvijek sam se dizala sama - govorila je Ava.

Na pitanje voditeljice je li se ugledala na pobjednicu BB-a Marijanu Kovačević i ušla u kuću sa smišljenim scenarijem kako bi pobijedila, Ava je komentirala da nije bila riječ o taktici.

- Ne mogu vjerovati da su me emocije prevladale - branila se Ava.

Nije htjela otkriti zašto je simulirala seks s Urošem

Zašutjela je nakon što ju je voditeljica pitala zašto je simulirala seks s Urošem i počela razmjenjivati poglede s ocem Ivicom.

- Neka to ostane moja mala tajna - rekla je na kraju.

'Ne vidim se više sa Željkom, ja nikome ne dajem drugu šansu'

Komentirala je da će iz showa pamtiti prijateljstvo s Milićem koji ju je puno toga naučio.

- Sve ljude ću po nečemu pamtiti, pamtit ću i avanturu romansu sa Željkom - rekla je Ava.

- Ne vidim se više s njim jer ja nikome ne dajem drugu šansu. Razočarala sam se, što će mi muškarac ako sluša ljude koji mu pune glavu - zaključila je Ava.

24sata.hr