Atraktivnu ženu nogometaša Dinama uspoređuju s Kim Kardashian

Atraktivnu ženu nogometaša Dinama uspoređuju s Kim Kardashian

Lejla Hajrović sve je popularnija na društvenim mrežama, a ova blogerica prije svega slavu duguje luksuznim krpicama i specifičnom stilu odijevanja u kom uvijek dominiraju fensi, trendi komadi.

Inače, atraktivna Bosanka u fokusu je regionalne javnosti i zbog činjenice da je udata za poznatog nogometaša Izeta Hajrovića, koji trenutno brani boje zagrebačkog Dinama.

Lejla je nedavno oduševila publiku na Sarajevo film festivalu u upadljivoj haljini, a sada se ponovo priča o njoj, ovog puta zbog Outfita u kome je bodrila supruga s tribina tijekom utakmice.

Naime, ona je na Instagram storiju objavila fotografiju iz lifta, pokazavši šik kombinaciju u kojoj je ispratila Izetov meč. Iskombinirala je uske iscijepane farmerke, pamučnu majicu i sportsku jaknu, a kao kontrast dodala je i atraktivnu, skupu torbu u pink boji.

Ipak, ono što je posebno upalo u oči jeste njen izbor obuće - Lejla je ponijela luksuzne Manolo Blahnik cipele od plavog satena i s ukrasnom šnalom, a cijena ovog modela je oko 700 eura.

Nije tajna da Lejla obožava dizajnerske krpice, a u svom garderoberu posjeduje zavidan broj tašni, cipela i bundi s potpisom prestižnih brendova, a očigledno ne bira i vrijeme ni mjesto da ih ponese.