Aretha Franklin u jako teškom stanju, obitelj traži privatnost i molitve za legendarnu pjevačicu

Aretha Franklin u jako teškom stanju, obitelj traži privatnost i molitve za legendarnu pjevačicu
Legendarna američka soul pjevačica Aretha Franklin, teško je bolesna i trenutno se nalazi u svom domu, u rodnom Detroitu. Prema magazinu Showbizz 411 sa 76-godišnjom Arethom su članovi njene obitelji i najbliži prijatelji, koji su zamolili medije za privatnost i molitve za pjevačicu, a i sami mole za čudo.

Aretha se gotovo cijelo desetljeće suočava s brojnim zdrastvenim problemima, uključujući rak gušterače koji joj je dijagnosticiran 2010. godine za što je javnost saznala tek godinu dana kasnije. Prema Daily Mailu, Aretha je negirala navode o borbi s tom teškom bolešću i odbijala je pričati o svom zdrastvenom stanju.

Tijekom života Aretha je bila strastvena pušačica, imala je probleme s alkoholizmom i prekomjernom težinom.
2017. godine održala je nekoliko koncerata, pripremajući se za mirovinu i povlačenje iz javnog života, a već se tada borila s velikom iscrpljenošću. Ipak, uspjela se posljednji put pojaviti na pozornici tijekom koncerta za AIDS zakladu Eltona Johna.

I dok joj fanovi putem društvenih mreža upućuju molitve i riječi podrške, dio njih uspoređuje ove navode s onima od prošle godine kada je čak objavljena lažna vijest o Arethinoj smrti, koja je potekla s lažnog Twitter profila.