FOTO  Antonija Gogić: Nadala sam se ulasku u Top 25 ali nisam nezadovoljna

gogić

...Mađarske Edina Kulcsar, a druga pratilja je Amerikanka Elizabeth Safrit. Tako su odlučili članovi ocjenjivačkog suda na čelu s vlasnicom licence najstarijeg i najuglednijeg svjetskog izbora ljepote i velikom humanitarkom gospođom Julijom Morley.
Naša predstavnica Antonija Gogić nije se plasirala među Top 25, ali razloga za nezadovoljstvo nema jer u oštroj konkurenciji od 120 krasotica iz cijelog svijeta hrvatska misica je ostavila snažan dojam svojom ljepotom, talentima i ponašanjem.

„Uvijek sebi postavljam visoke ciljeve i ulažem maksimalan napor da ih postignem. Nadala sam se ulasku u Top 25 ali nisam nezadovoljna što se to nije ostvarilo jer u tako velikoj konkurenciji odlućuju nijanse, a potrebna je i mala doza sreće. Svaka od 120 natjecateljica mogla je ponijeti titulu najljepše, to su divne djevojke koje osim ljepote posjeduju niz vještina i kvaliteta i dostojno predstavljaju svoje zemlje. Iz Londona nosim najveće bogatstvo koje čovjek može imati - prijateljstva!" - kaže Antonija Gogić.

Antonija je svim natjecateljicama podijelila licitarska srca Turističke zajednice Grada Zagreba te predivne anđele od kukuruzne komušine koje su izradile hrabre žene iz bjelovarske Socijalne zadruge „Pružimo ruke", a koje su svojom velikodušnom donacijom osigurali Claude Jambrušić i Sherri Hill Hrvatska. Upravo u prekrasnoj Sherri Hill haljini naša misica je zablistala u velikom finalu na paradi nacija ponosno noseći hrvatsku lentu.
U gledalištu velebne dvorane ExCel vijorile su se i naše zastave, a među glasnim i razdraganim navijačima bili su dogradonačelnik Splita Goran Kovačević, vlasnice salona „Studio Marcela" Jadranka i Marcela Pezo, stilistica Alma Premerl Zoko, producent Nikola Klobučarić, PR-ovka Ena Marković te organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.
„Teško je opisati uzbuđenje u trenutku kada se naša Antonija pojavila na pozornici prelijepa i besprijekornog držanja. Navijali smo iz petnih žila i naša mala delegacija dobro se čula u golemoj i prepunoj dvorani. Kao organizatorice smo zadovoljne svime što je naša predstavnica pokazala i postigla, a već sutra uz njenu pomoć započinjemo s pripremama za izbor Miss Hrvatske 2015." - poručuju Iva Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Foto: Nikola Klobučarić, Miss World, Antonija Gogić