FOTO/VIDEO   Anarhiv i Sida&Dr.Sre u petak nastupaju u Gitara club-u Gelenderi

Anarhiv
Na programu je svirka band-a Anarhiv te Mostarskog rep dvojca "Sida&Dr.Sre" a najvažnija stvar je promocija prvog spota grupe Anarhiv za pjesmu "Na drugoj strani medalje"koji je ujedno i najavni spot za prvi album spomenute grupe pod imenom "Shit Happens". Svirka počinje u 20h Svi su dobrodošli!

Bend Anarhiv osnovan je 2011. godine, a okupljao je tri clana: Vinka Cemeraša(glavni vokal, bass gitara), Matea Nikšu (back vokal, el. i ritam gitara) i Milu Nikšu (back vokal, bubnjevi) , te se deklarira za rock bend kao i dan danas. Kao takav, bend ostvaruje uspjehe na svirkama po klubovima u Čapljini, Mostaru, Sinju, Splitu, Tuzli, Korčuli, Vela Luci, Orebiću itd.. Prikljucuje im se i Marinko Vego na bass gitari. Bend Anarhiv do sad promovira svoj autorski rad na festivalima WHF, F.A.R.S.A. Mostar Summer fest i sl. a u zimu 2014. konacno zapocinje snimanje svog prvog albuma.

Nakon dugogodišnjeg rada objavljiva prvu autorsku stvar pod imenom "Odsutan". Ona je samo početak autorskog rada do sad opisanog banda i ujedno najavni singl za prvi album "SHIT HAPPENS" koji će izaći krajem 2014. godine.. Pjesma je snimana u studiu Jaz kao i čitav album. Tekst je napisao Mateo Nikše, za muziku se pobrinuo Vinko Ćemeraš, a aranžman band Anarhiv.