2Cellos danas slave peti rođendan!

2CELLOS, rođendan
pot je u kratkom roku postao svjetska atrakcija, što ih je u samo nekoliko mjeseci lansiralo među svjetske zvijezde. U pet godina održali su više od 1000 koncerata, vidjelo ih je više od 10 milijuna posjetitelja. Prešli su više od 3 milijuna kilometara kako bi svirali u vise od 40 zemalja!

U ovom video mozete vidjeti presjek gotovo svih nevjerojatnih postignuca 2CELLOS u proteklih 5 godina!

Proteklog je vikenda njihova službena facebook stranica prešla milijun lajkova što na ovim područjima nije pošlo za rukom niti najvećim regionalnim estradnim zvijezdama.

Peti rođendan će Luka i Stjepan slaviti naravno cijele godine i to onako kako najbolje znaju - na svjetskoj turneji. Za početak, pred njima je velika američka turneja na kojoj će održati 42 koncerta, od kojih je većina već rasprodana. Inače 20. siječanj je u Japanu proglašen 2CELLOS Danom.

Jos jedna zanimljivost je ta da je svega nekoliko sati uoci njihovog rodjendana, legendarna grupa AC/DC na njihovoj sluzbenoj facebook stranici objavila verziju Thunderstrucka 2CELLOS-a, sto je velika cast za nase decke, buduci da im je upravo AC/DC najdrazi bend.

"Nemamo posebnih planova za nas rodjendan jer nažalost bas danas nismo zajedno! Ali nadoknadit ćemo sve kroz cijelu godinu i slaviti s obožavateljima. Danasnji dan nam je iznimno važan i ne možemo vjerovati što nam se sve dogodilo u posljednjih pet godina. Uzbuđenje i energija su isti kao i prvog dana i jedva čekamo nove avanture", poručuju Luka i Stjepan iz Kine.