29-godišnja srpska voditeljica dobila infarkt na ljetovanju

Srpska voditeljica, 28-godišnja Jovana Jeremić, jedno od zaštitnih lica televizije "Happy", na ljetovanju u Crnoj Gori doživjela je srčani udar i samo zahvaljujući suprugu Voji Miloševiću, koji je odmah reagirao i odveo je u prvu bolnicu, preživjela je i nije došlo do oštećenje srca, prenosi Kurir.

"Doživjela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posljedice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da me takvo nešto može zadesiti. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam doslovno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi je pozlilo i počela sam se gušiti. Strašna bol u grudima me paralizirala, ostala sam bez zraka. Voja je primijetio da se nešto događa sa mnom, izvukao me iz vode, dao mi umjetno disanje i odmah odveo u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrijana skočila u hladnu vodu. Odradili su sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom suprugu. On mi je spasio život, a ja sam mu pokvarila odmor", rekla je Jovana. 

https://www.instagram.com/p/BWSsqdnhu_e/

Inače, Jovana i njezin suprug vjenčali su se u svibnju 2018. godine, kada je voditeljica bila u sedmom mjesecu trudnoće. Njihova kćerkica Lea na svijet je došla u kolovozu. 

(story.hr)