EKSKLUZIVNO  SERGEJ ĆETKOVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO U Mostaru sam kao kod kuće

Sergej Ćetković
Oliver Pinjuh/ Hercegovina.info

Večeras u Kosači s početkom u 20 sati, povodom Dana žena svoj koncert započeo je Sergej Ćetković.

Ovaj šarmantni kantautor, kojega posebno vole pripadnice nježnijeg spola, već 20 godina osvaja srca publike, kako u Mostaru tako i u cijeloj regiji.

Uoči večerašnjeg koncerta imali smo prigodu i porazgovarati sa Sergejom.

Često ste u Mostaru, publika vas neizmjerno voli, za vaše koncerte uvijek se traži karta više?

"Samo mogu kazati hvala što se u Mostaru uvijek osjećam kao kod kuće. U Mostaru uvijek dobijem lijepe uspomene i upoznao sam toliko lijepih i kvalitetnih ljudi koji su vremenom postali moji prijatelji. Hvala i divnoj mostarskoj publici. Večeras kao i mnogo puta do sada u prepunoj Kosači zajedno ćemo slaviti ovihdvadeset godina i napraviti moju pred rođendansku zabavu, kaže Sergej Ćetković za hercegovina.info.

Kažimo nešto i o vašoj pjesmi "Ljubav" koju ste sami napisali?

"Inspiracija uvijek dolazi od nekog osjećanja tuge ili osjećanja pretjerane radosti. Ova je pjesma moja najiskrenija balada posvećena prije svega mojoj supruzi, mojoj djeci, a onda i svim damama koje vole to što radim."

Što možemo očekivati u budućnosti?

"Radi se na novom albumu koji će izaći krajem godine budući da je ova godina dvadesta od početka karijere, a od posljednjeg albuma prošlo je pet godina. Vrijeme je da nešto novo predstavim publici. Radim na novim pjesmama, novim singlovima, duetima. Ovih dana izaći će duet s mojim kolegom i Slovenije Zoranom Predinom. Ovih dana će publika premijerno moći čuti pjesmu "Stari moj". Nadam se da će reakcija biti dobra da će se mnogi moći ponaći u tekstu, kazao je za hercegovina.info Sergej Ćetković.