Proljeće u Mostaru počinje dobrim koncertom: Massimo i bend u Kosači 01.travnja od 20 sati

Massimo, koncert, Mostar, Massimo Savić, koncert
Poznato je kako se Massimo i Mostar već odavno vole, pa je i veliko zanimanje za njegov koncert u gradu na Neretvi sasvim očekivano.
Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače zasigurno će biti tijesan za sve koji žele uživati u glazbi ovog vrsnog hrvatskog izvođača, koji u Mostar dolazi sa svojim odličnim 6-članim bendom.
„ Rezervacije ulaznica već primamo na tel. 063 386 000 ili na mail [email protected] a u prodaju stižu uskoro po cijeni od 20 KM. Budući da su svi Massimovi raniji koncerti bili rasprodani, osigurajte ulaznicu na vrijeme i ne propustite jedan od najboljih ovogodišnjih glazbenih događaja u Mostaru", preporuka je agencije PRimera, zadužene za PR mostarskog koncerta.
Glazbeni sladokusci u Mostaru mogu očekivati višesatni program koji će apostrofirati pjesme s nedavno objavljenog albuma „Dodirni me slučajno", ali naravno i ponuditi neke od najvećih hitova-„Samo za tvoje oči", „Stranac u noći", „Sjaj u tami"...
Album „ Dodirni me slučajno" je po mišljenju mnogih do sada najzreliji Massimov pothvat u tri desetljeća dugoj karijeri, sa puno drskijim zvukom.
Sa ovog albuma već je lansiran hit „Iz jednog pogleda" čiji videospot, polako ali sigurno, postaje najgledaniji Massimov video uradak.
Organizator Massimove bh turneje je zagrebačka tvrtka Haarlem 2 na čelu sa producentom Tomislavom Kašljevićem, iza kojega su uspješno organizirani koncerti svjetski poznate skupine Gregorian u zemljama regije, Stinga i Edina Karamazova u Zagrebu, Paca de Lucia u Sarajevu, Zadru, Puli, Dubrovniku , Indexa i prijatelja, koncerta kojega je i idejni začetnik, te mnogi drugi koncerti poznatih glazbenika.