Zuhra i Tin Sedlar sa hit komedijom „Ocat i sin“ 19.2. u Domu Mladih u Sarajevu

Zuhra, Sarajevo, Zuhra
Zuhra i Tin u ovoj komediji, koja govori o generacijskom jazu između oca i sina, oduševljavaju gdje god se pojave, a 19. veljače stižu u Sarajevo.
Predstava će biti izvedena u Domu Mladih s početkom u 20 sati, a ulaznice se već od danas mogu kupiti po pretprodajnim cijenama 15 KM u sustavu kupikartu.ba, platou Skenderija i Artikulacija BKC.
Generacijski jaz oca i sina odlična je i nikad dovoljno puta prožvakana tema, a koja nas uvijek iznova može iznenaditi, ali i dobro nasmijati.
I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.
Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema za spoj. Ponosni otac koristi sve svoje metode kako bi sina pripremio na najbolji mogući način. Kako će to proći i hoće li sve ići glatko, pogledajte u predstavi.
Otkrit ćemo samo da ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način za novo iskustvo, jer ipak je on stari žigolo.
Ova predstava namijenjena je svima jer govori o životnim situacijama s kojima se susreće svaka obitelj i svatko može doživjeti predstavu iz svoje perspektive.
Ne propustite je pogledati i nasmijati se do suza, a sve novosti pratite na stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks