Veliko zanimanje u Hercegovini za koncert legendarnog 74.godišnjeg Željka Bebeka u Čapljini

Mate Bulić, željko bebek, vodopad kravice, kravice, željko bebek, Hercegovina, željko bebek, željko bebek, bijelo dugme, željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina, Posušje, željko bebek

Hercegovke i Hercegovci se po dosadašnjim reakcijama, jako raduje koncertu legendarnog Željka Bebeka koji će se održati 21. travnja u Športskoj dvorani Čapljina. Nije ni čudno obzirom da se Bebek smatra jednim od najboljih pjevača Ex Jugoslavije. Ovaj regionalni pjevač koji se može nazvati ikonom glazbe jednako se raduje ovom koncertu i obećava dobar provod. Iako su mu 74 godine, njegov glas i karijera ne jenjavaju. Takvu popularnost ipak doživljavaju samo rijetki pjevači. O tome svjedoče rasprodane dvorane i Arene. Bebek je u samostalnoj karijeri stvorio značajan opus pjesama, koje će izvesti na skorašnjem koncertu u Čapljini ali neće izostati ni hitovi iz vremena "Bijelog dugmeta".

Ne propustite ovaj veliki koncert i ulaznice nabavite na vrijeme putem sustava Kupikartu.ba i sljedećim prodajnim mjestima:

Čapljina: caffe bar Hennessy
Metkovic: Caffe bar Carpe Diem
Mostar: Slastičarna Aldi
Čitluk: The Basement Pub
Ljubuški: Caffe bar Raffaello
Međugorje: Pivnica Međugorje Postoji mogućnost i rezervacije stajaćih stolova u VIP zoni. Broj stolova ograničen. Uvjeti za rezervaciju stola: uz minimalno 4 ulaznice kupljenih u pretprodaji te uz konzumaciju 1 boce žestokog pića iz ponude.

Stolove možete rezervirati isključivo NAKON KUPNJE ULAZNICA na broj: 063 447 589 ili na mail: [email protected]

Također, sve informacije o koncertu, ulaznicama i rezervacijama, možete dobiti na broj 063447589 ili na mail: [email protected]

Djeci do 10 godina ulaz je besplatan.