FOTO  Tri sata i tri bisa Josipe Lisac u prepunoj dvorani Herceg etno sela

josipa lisac, Etno selo Međugorje, koncert

...je još jedanput potvrdila status glazbene dive. Vrhunski glazbenici u pratećem sastavu, od kojih su neki i okrunjeni i Porinom, pružili su hercegovačkoj publici glazbeni hedonizam.

Josipa je pjevala stare i nove hitove iz bogate , preko 40 godina duge karijere, a mnogobrojna publika ovacijama je ispratila svaku pjesmu. Čak ni kiša koja je neprestano padala tijekom cijeloga dana tepromjena lokacije koncerta nije pokvarila raspoloženje, niti je spriječila Josipine fanove iz cijele BiH i Dalmacije da stignu poslušati svoju glazbenu muzu.

Koncert se trebao održati u predivnom amfiteatarskom prostoru Herceg etno sela, no viša sila dirigirala je izmjenu lokacije , stoga su organizatori dali sve od sebe kako bi obližnju dvoranu prenamjenili u koncertnu. Josipa se našalila i kazala publici da je ona prizivala kišu kako bi se koncert održao u dvorani jer ne voli vjetar i strašno se boji vjetrometine, te da zamjenska improvizacija ide njoj u korist.

Čak i nakon tri sata publika je željela čuti još, pa su se Josipa i bend tri puta vraćali na bis. To nam vraća nadu i zapravo je dokaz svim skepticima da kvalitetna glazba na ovim prostorima nije iščezla i itekako je ima tko slušati.