Tresao se studio: Bio je to možda najbolji nastup Marka Bošnjaka do sada

Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, Andi Milas, koncert, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice
Ovaj put izabrao je pjesmu "Rođeni" ("Bato") makedonske pjevačice Kaliopi, koju je otpjevao tako dobro da je očarao sve u studiju. Emisija je na programu večeras (petak) od 20 sati, a riječ je o posljednjem krugu četvrtfinalne skupine Pinkovih zvjezdica.

Neki će reći da je to možda bio i njegov najbolji nastup do sada. Svojom izvedbom uspio je ganuti do suza članicu žirija Leontinu Vukomanović koja je njegov nastup prokomentirala riječima: "Ti si izvanzemaljac koji donosi plimu i oseku ovdje. Najprije nas povlačiš dolje, pa nas onda ispljuneš na obalu. I kad se nađemo u čudu, ti nas opet poklopiš nekim valom", kazala je uzbuđena Leontina. Cijeli studio je uživao, od publike do žirija. Na kraju, Marko je dobio ovacije i ogroman pljesak.

Marko Bošnjak je Kaliopinu pjesmu odabrao možda iz razloga što je naišao na dobar prijam kod makedonske publike na popularnom dječjem festivalu "Zlatno slavejče" u studenom prošle godine. I na tom se festivalu predstavio, uz ostale, s Kaliopinom pjesmom "Crno i belo". Nakon tog nastupa uslijedio je "Večernjakov pečat" na kojem je "čudo od djeteta" osvojilo milijunski auditorij izvedbom pjesme "Što te nema" Jadranke Stojaković. Marka ćemo uskoro gledati i u Čapljini gdje će, kao poseban gost, nastupiti u finalu glazbenog festivala "Čapljina traži zvijezdu", i to 31. svibnja u Absolute Clubu.

Vecernji.ba

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.