FOTO  Sve spremo za 3. Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest, Mostar

Ana Ćavar je istaknula da opciju besplatnog prijevoza autobusom mogu iskoristiti svi oni koji dođu na Španjolski trg i sačekaju autobus koji će od 18:00h do 04:00h konstantno voziti na relaciji Španjolski trg - Mostar Summer Fest. Napomenuli su kako će na Španjolskom trgu biti postavljen i Mostar Summer Fest pult za kojim ćete moći zamoliti njihovo osoblje da vam pozovu taksi kompanije 'Moj Taxi' koji će ekipe od po četiri osobe prevesti do Mostar Summer Festa po simboličnoj cijeni od jedne konvertibilne marke po osobi.

Niki Radić, kao direktor Festivala je naglasio kako Festival ne bi bilo moguće organizirati bez podrške partnera, prvenstveno kompanije Antonio Trade kao Generalnog sponzora, te kompanije HT Eronet kao Zlatnog sponzora Festivala. U svom kratkom obraćanju posebnu zahvalu je uputio i volonterima kojih ove godine ima nešto više od dvadeset, poručivši kako su upravo ti mladi ljudi produžena ruka Festivala. „Zahvaljujući njima, podršci medija te sjajnim izvođačima ove godine možemo očekivati rekordan broj posjeta na Mostar Summer Festu.", zaključio je.

Gospodin Ivan Prlić i gospođa Lavinija Tadić uz izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Mostar Summer Festom. Iz kompanije Antonio Trade su istaknuli kako im je drago da je jedan brend kao što je Estella Damn koji je službeni pokrovitelj Sónar Festa u Barceloni, jednog od najvećih festivala elektronske glazbe, prepoznao vrijednosti i poruku kakvu šalje Mostar Summer Fest. S druge strane iz kompanije HT Eronet su istaknuli kako će za vrijeme Festivala osigurati bogate nagrade za najsretnije posjetitelje.

Organizatori su naglasili da ove godine na Festivalu možemo očekivati još bolju produkciju i efekte nego što smo vidjeli proteklih godina, kao i najbogatiju chill out zonu punu zanimljivih sadržaja.