FOTO  Rasplesana i raspoložena Nina poručila: Prvi put sam ovdje. Čapljino, najbolji ste!

Nina Badrić, Čapljina

Bila je to još jedna predivna noć u Storiji, čije se kulturno-zabavno ljeto, koncertom Nine Badrić, u pravome smislu te riječi – zahuktalo.

Koncert je Nina počela svojim velikim ovoljetnim hitom s kojim se već, brzim koracima, penje na vrhove top ljestvica – Volim te, volim, koji i autorski potpisuje. Hit je nedavno dobio i svoje videoobličje. Spot je sniman u Jelsi na Hvaru.

„Prvi put sam u ovom divnom gradu! Čapljino, hvala što ste me zvali! Zaista se ugodno osjećam ovdje u ovoj prekrasnoj  dvorani i vjerujem da ćemo svi zajedno uživati.“

Podij je od prvih taktova već bio pun, a brojna je publika, uglas s Ninom, pjevala njezine najveće hitove: Da se opet tebi vratim, Nije mi svejedno, Nek' ti bude kao meni, Čarobno jutro, Rekao si, Dani i godine…

„Glazba je za mene i ljubav. Svaki je moj koncert proslava ljubavi i najljepših emocija. Ja svoju dušu ostavim na podu svake bine na kojoj pjevam. Usudim se reći da pjevam ljubav“, kazala nam je Nina koja je na koncertu u Čapljini priredila i iznenađenje.

Gost večeri bio je 20-godišnji Ivan Vidović iz Metkovića, finalist RTL-ova showa “Zvijezde – veliki  hit“, koji je svojim nastupom uz Ninu, pokazao da može jednoga dana biti velika zvijezda.

Inače, Ljeto u Storiji nastavlja se već u utorak, 30. srpnja, urnebesnom komedijom sarajevskog Altteatra „Dame biraju“. Ova komedija već godinama ruši sve rekorde gledanosti, a napunila je do posljednjeg mjesta čak i varaždinsku arenu. Ne sumnjamo da će i u Čapljini večer uz dečke iz predstave biti nezaboravna i puna smijeha.

Foto: MetkovicNET.com