FOTO  Privedena" Bojana Gregorić i ostali osumljičenici

Omnibus
...u Brozovoj ulici brojnim poklonicima fotografske i video umjetnosti. Na zanimljivom druženju okupilo se mnogo glasovitih fotografa, producenata, ali i osoba iz javnog života s kojima osnivači Omnibusa Hrvoje Serdar, Igor Šeler i Siniša Uštulica već godinama uspješno surađuju.

Omnibusovci su gostima priredili originalan doček fotografirajući ih kao što se to radi u policijskim postajama pa su tako „priveli" Bojanu Gregorić, Sadnija Cenova, Antoniju Gogić, Maju Vračarić Kuljiš, Suzi Josipović Redžepagić, Vladimiru Spindler, Sanju Agić, Damjanu Domanovac i mnoge druge.

„Konačno i mene netko sumnjiči za nešto! Već sam pomislila da nisam u trendu." - veselo je izjavila Bojana Gregorić koja već godinama surađuje s Hrvojem Serdarom. „Poziranje fotografima nezaobilazan je dio moje profesije, no kada Hrvoje stane iza objektiva osjećam potpuno povjerenje i opuštenost pa te fotorgrafije redovito budu fenomenalne." - naglašava Bojana.

Za dobru atmosferu na druženju pobrinuli su se sjajni glazbenici Second Hand Banda.

Onovana s ciljem promicanja i unapređenja fotografije kao umjetnosti Udruga Omnibus uspješno radi na nizu projekata, a ovo druženje iskoristili su i da najave svoju izložbu „Omnibus Asiatique". Naime, u utorak, 17. veljače u 19,00 sati u Galeriji Karas u Zagrebu, otvara se izložba fotografija četvorice vrsnih fotografa - Hrvoja Serdara, Igora Šelera, Saše Pjanića i Siniše Uštulice.

Foto: Omnibus