FOTO/VIDEO  Poslušajte kako pjeva jedna od najzgodnijih Hrvatica! U pomoć joj je uskočio i poznati dalmatinski slavuj

Lara Brkić

Korčulanka Lara Brkić, jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske, pokazala je kako je osim ljepote krase i još brojni drugi talenti.

Naime, među 14 natjecateljica upravo je Lara tijekom priprema za Izbor pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.

Tijekom tih priprema mentor joj je bio Zoran Škugor, a svoju interpretaciju odradila je uz pomoć Marka Škugora i tako preko noći postala viralan hit jer o ovom videu danas svi pričaju.

Lara inače obožava sport, naročito kick-box koji trenira. Sretno je zaljubljena, a njezin gospodin “Savršeni” osvojio ju je na prvi pogled tijekom slučajnog susreta u Splitu. Tada je mislila da je običan turist iz Australije, no već idući dan ponovno su se sreli na Korčuli i od tada su nerazdvojni.

Ipak, Lara je tek jedna od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu najljepše. Finalni Izbor za Miss Hrvatske održava se na otoku Lošinju i to je ujedno prvi put da se ovaj najprestižniji izbor ljepote događa na nekom hrvatskom otoku.

https://www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/videos/532519704175913/

FOTO: Boris Mataković