Opća opasnost u Čapljini

opća opasnost, Čapljina, opća opasnost, Čapljina

Ovaj bend osnovan je ratne 1992 u Županji, i iste godine su snimili svoj prvi album pod nazivom „Opća opasnost" koji je sadržavao većinom domoljubne pjesme, i koji je bio podjeljen u lokalnim okvirima.

Njihov prvi službeni album ugledao je svjetlo dana već 1993 godine, pod nazivom Treba mi nešto jače od sna, kojim su se za jako kratko vrijeme probili se na visoka mjesta tadašnjih top ljestvica. U narednih par godina izdali su još 2 albuma nakon čega su bili jedno vrijeme glazbeno neaktivni. Međutim, zbog vjerne publike koja nije zaboravila i nije prestala voljeti njihove pjesme, grupa se 2009.godine ponovno okupila u izvornoj postavi i snimila novi album.
Njihove uspješnice među kojima su „Jednom kad noć..", „Treba mi nešto jače od sna" su svakodnevni odabir regionalnih radio postaja i danas su rado slušane među širim auditorijem.
Ovaj rock -sastav svojim koncertima punim pozitivne energije oduševljava publiku širom regiona, a u okviru svoje turneje kojom će obilježiti 25 godina od svog osnivanja posjetit će i Čapljinu.

Poznavajući ovaj rock-sastav možemo očekivati energičan koncert koji će publici osigurati garantirano dobar provod.