Opća opasnost priredila u Stocu koncert za pamćenje

opća opasnost, Stolac
Zaljubljenici u ovu glazbu uživali su u hitovima poput "Tri rijeke", "Pobjeg'o sam", "Uzalud sunce sja"...

Zanimljivo je istaknuti kako su posjetitelji koncerta došli iz cijele BiH, pa i susjedne Hrvatske, kako bi uz Bregavu uživali u koncertu ovoga benda, koji se svojski potrudio da napravi atmosferu za pamćenje, piše Stolac.co

Prije Opće opasnosti na pozornicu je izašla grupa "Nešto između", koja je okupljene zagrijala za koncert večeri, a osim glazbe SMART Fest priredio je u subotu i program za najmlađe u sklopu kojega je upriličena predstava "Autostopom kroz glumu", a koju su izveli glumci Malog teatra iz Mostara.

Ovogodišnji dvodnevni SMART Fest započeo je u petak Streetart radionicomkoju je realizirao mladi stolački umjetnik Srećko Babić uz pomoć svojih kolega sa Akademije likovnih umjetnosti iz Širokog Brijega, u kojoj su sudjelovali učenici stolačkih osnovnih i srednjih škola.

Otvaranje festivala započelo je predstavom "Ne igraj na Engleze" Narodnog pozorišta Mostar, koja na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednoj od najvećih pošasti bh. društva - kockanju.

Program je nastavljen premijerom filma "Domaća zadaća", koji je realiziran u suradnji sa Srednjom školom Stolac.

Potom je uslijedio koncert popularnog benda Diktatori iz Splita, koji su oduševili publiku okupljenu u Stocu. Za nastup Diktatora okupljene su zagrijali mladi stolački glazbenici Emma i Ivan.

Vrijedi spomenuti kako je ovo četvrti po redu SMART Fest, čiji je organizator udruga "Inicijativa" Stolac, a radi se o festivalu koji je spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.