FOTO  Nives plijenila pažnju preuskom haljinom

Nives Celzijus predstavila je prošireno izdanje njezine knjige 'Gola istina', koja je bila najprodavanja u protekloj godini. Kako bi zainteresirala javnost da kupe njezinu knjigu supruga nogometaša Dine Drpića ubacila je u knjigu nekoliko sočnih detalja, a upravo jedan od njih je kako ju je suprug varao sa srpskom pevaljkom.

Knjiga će se naći na tržištu za par dana, no nije to jedini spisateljski uradak koji je Nives privela kraju. Naime, pred ljeto izdat će novu knjigu koja će se odnositi na veze s europskim nogometašima jer želi svoj lik i djelo, naravno, ispromovirati i izvan okvira Lijepe Naše.

Starleta je na promociji izgledala i više nego atraktivno i plijenila pozornost u crnoj pripijenoj haljini koja je isticala njezine grudi i stražnjicu.

Nives je staro izdanje dopunila i opremila fotografijama, a u izdaje ju biblioteka 'Celebrities' koju na hrvatskoj i ex-yu sceni zajedno pokreću Znanje i Premier Media. I ovo je izdanje uredio Denis Kuljiš, a predgovorom nas je počastio Nivesin prijatelj i najeksponiraniji svećenik Zagreba don Anđelko Kaćunko.

Promociji su prisustvovali brojni prijatelji Nives Celzijus, kao i Modni Mačak koji je ovih dana nabavio svinjicu koju je nazvao Donatella Versace.

tportal