FOTO  Nimalo traumatično i stresno: Odličan nastup benda PTSP u Lucullusu

Lucullus Music Bar
Izvodeći hitove poput "Seven Nation Army", "Whole Lotta Love, "Radiohouse Blues", "T.N.T" te domaćih kao što sto su "Jedan čovjek, jedna žena", "Pokreni se" i druge, opravdali su status talentiranog i perspektivnog benda, a koji je, unatoč relativno kratkoj karijeri, već imao priliku nastupati kao predgrupa TBF-u te na raznim festivalima.

"PTSP-ova petorka uživala je stvarajući ugodnu atmosferu u Lucullus Music Baru što se moglo vidjeti i na licima gostiju. Dobili smo pozitivne reakcije od strane slušatelja. Ugodan ambijent i odlična publika. Svakako se radujemo brzom povratku u ovo popularno klupsko mjesto - rekli su nam članovi benda PTSP nakon nastupa.

Podsjetimo, sastav benda čine gitarist Adrijan Marinčić i klavijaturist Ivan Zovko, koji su prije godinu dana osnovali su grupu te Josip Zovko s bass gitarom, pjevačica Matea Perojević i bubnjarica Jelena Kovač.

Lucullus Music Bar nakon PTSP-a nastavlja s live nastupima, sljedeće subote stižu im članovi Me Gusta Tria, a do tada uživajte u galeriji sa sinoćnjeg nastupa.