FOTO  Mostar: Skočo i Šušak u Lucullusu

Lucullus Music Bar, Mostar
Članovi poznatih hercegovačkih bendova Ivan Šušak iz Titanica i Ante Skočibušić iz Afrodite, nastupili su sinoć u Lucullus Music Baru u akustičnoj verziji. U dva sata, koliko je trajala svirka, Šušak i Skočo izvodili su hitove poput "Lutka", "Zašto praviš slona od mene", "Moje zlato", "Piši mi", "Every breath you take", "Wicked Game" i druge. Prvim nastupom u Lucullus Music Baru su itekako zadovoljni.

"Prvi put smo ovdje, jako nam se sviđa interijer i način zabave uz akustične instrumente. Ovo je vrsta izlaska kakvu i privatno preferiramo. Moramo istaknuti da je dobra glazba koja svira u baru, odlično se uklopila u naš repertoar", kazali su nam Skočo i Šušak.

Napomenimo da svirke u ovom baru traju dva sata, od 21 do 23 te služe kao odlična zabava za one koji ne vole izlaske do sitnih sati ili pak kao u uvod za izlaske u mostarske disco klubove..

"Inače smo navikli na nešto kasnije svirke, ovo je došlo kao pravo osvježenje", rekli su nam Ante Skočibušić i Ivan Šušak, a kako je izgledao nastup pogledajte u galeriji. Sljedeće subote u Lucullusu će nastupiti Igor Duraković.