FOTO  Mostar: Održan spektakularni koncert Dine Merlina

Mostar: Održan spektakularni koncert Dine Merlina

Dugo očekivani spektakl započeo je pjesmom „Hotel Nacional", a njegov izlazak na stage publika je dočekala sa nevjerojatnim ovacijama.
- Hvala vam što ste tu, što postojite, što imam kome da dam ono što imam - kazao je Merlin na samom početku večerašnjeg koncerta.
Hitovi su se nizali jedan za drugim, "Kad čovjek voli ženu", "Laku noć moja mala barbiko", "Ne zovi na grijeh", "Umri prije smrti", "Nedostaješ", te brojni drugi.

Publika, koju su sačinjavali građani BiH i regije, dijaspora i Dinini fanovi iz cijelog svijeta, naprosto je uživala u Merlinovoj glazbi, te se prepustila istoj neprestano pjevajući uz ovog velikana. Uzbudljivu atmosferu glazbene čarolije legendarnog pjevača, uveličao je i predivni ambijent ispod Starog mosta, kao i vrhunski svjetlosni i specijalni efekti.
Merlin je izlazio na bis dva puta, a na samom kraju otpjevao je pjesmu posvećenu gradu na Neretvi, zbog koje su publiku prepravile emocije. Zatim je uslijedilo veliko iznenađenje kojim su posjetitelji bili oduševljeni.
Riječ je o tri atraktivna skoka s bakljama sa Starog mosta, nakon čega je veličanstvenim vatrometom okončan večerašnji glazbeni-scenski spektakl koji je trajao više od 2 i po sata.
Fenomenalni koncert je održan u okviru manifestacije "Mostarsko ljeto 2018", a organizirala ga je koncertna organizacija Stage Art.