Marko Bošnjak: Sretan sam jer se moj san ostvaruje!

Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Rama, Marko Bošnjak, Rama, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, Rama, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, Rama, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice
tkrio je da mu je najveća želja da nastupi na "Dječijoj Euroviziji". Talentirani dječak se nada da ga slava neće promijeniti te da će ostati dobar učenik.

Jedanestogodišnjak se trudi da svaku pjesmu otpjeva što emotivnije, pa je tako rasplakao članove žirija Jelenu Tomašević, Gocu Tržan i Milana Stankovića, što je samo potvrda da se njegov trud isplatio.

- Ne mogu vam opisati koliko sam sretan, jer se moj san ostvaruje. Uvijek sam želio stati na tu pozornicu dok sam gledao prethodnu sezonu "Pinkovih zvezdica", a evo sad sam na njoj i dobivam pohvale, rekao je Bošnjak u intervjuu za "Alo".

Marko izostaje iz škole kako bi iz Rame doputovao u Beograd na snimanja. Kaže da mu je naporno, ali ističe da su nastavnici puni razumijevanja, dopuštaju mu da izostaje s nastave, a on sve to nadoknadi dodatnim učenjem.

- Želim nastaviti živjeti običnim dječačkim životom koliko je to moguće, želim nastaviti biti dobar učenik i da me sve ovo ne promjeni. Najveća želja mi je nastupiti na "Dječjoj Euroviziji" i dostojanstveno predstavljati svoju zemlju. To bi me baš usrećilo, kaže Marko, a na pitanje prilaze li mu djevojčice sada više nego prije, stidljivo je odgovorio:

- Pa da, ima promjena, ali i dalje najviše volim prijatelje koje sam imao prije svega ovoga. Svi oni navijaju za mene, rekao je Marko.