FOTO  Kralj šansone: Ibrica Jusić pjevao zaljubljenim Mostarcima

ibrica jusić

Pjesmom Ponoć započeo je dugo očekivani koncert u gradu na Neretvu, u kojem je posljednji put svirao prije 11 godina, a u dva sata, koliko je stajao pred publikom, dokazao je zašto ga zovu hrvatskim kraljem šansone.

Prepun iskrenih emocija, umjetnički i nježno svirao je najveće hitove poput Lijepi li su mostarski dućani, Ćale moj, Sara šalom, U svakom slučaju te volim, Žute dunje, ali i obrade Leonarda Cohena i Tina Ujevića. Ibrica je mostarskoj publici predstavio nekoliko pjesama s novog albuma koji bi uskoro trebao biti objavljen, a i ovaj će nosač zvuka, kao i cijela diskografija dubrovačkog slavuja, biti protkana nježnima stihovima sevdaha, kancone i šansone uz pratnju violine i gitare.

Pjesmom Lijepi li su mostarski dućani Ibrica Jusić završio je valentinovski koncert u Lucullus Music Baru koji je zadovoljna publika popratila velikim pljeskom.

Fotografije s nastupa pogledajte u galeriji, neke od njih uključene su u nagradnu igru koje organizira ovo popularno klupsko mjesto. Za više informacija posjetite Facebook stranicu Lucullus Music Bara.