Još dva tjedna do festivalske atmosfere u Mostaru!

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

I dok su još veoma tajnoviti u otkrivanju sadržaja Chill Out zone, rado su nam ispričali sve o prijevozu do Festivalske arene koja se od ove godine nalazi na platou između dvije sale na području Mostarskog Sajma.

Podsjećamo, u protekle je dvije godine Festival organiziran na SC Kantarevac, no obzirom na ograničenja tog prostora, organizatori su Fest, prema uzoru na velika glazbena događanja širom regije, premjestili malo izvan grada kako bi zabava mogla nesmetano trajati do dugo u noć.

„Naravno, svjesni smo bili i da će izmjena lokacije povući pitanje prijevoza, obzirom da iz centra grada ima nešto manje od pet kilometara do Sajma gdje se Festival održava. Naravno, nipošto ne želimo da ekipa pozitivnog stava, kakva je naša publika, bude zakinuta za bilo što, zato smo osigurali besplatan prijevoz obe večeri Festivala.", poručili su organizatori. „Naime, obe večeri će od 18:00h do 04:00h na relaciji Španjolski trg - Sajam, neprekidno voziti Mostar Summer Fest autobus. Pored toga, osmislili smo i da kompanija Moj Taxi (1530) postaje Tvoj taxi koji će obje večeri Festivala ekipe po četiri osobe voziti sa Španjolskog trga do Sajma po cijeni od 1 KM po osobi. Jedino što trebate napraviti jeste doći na Španjolski trg, javiti se za naš pult i zamoliti da za vašu ekipu pozovemo taksi.", dodali su.

Uz obećanje da će ubrzo otkriti i veoma uzbudljive sadržaje kakve će imati u ovogodišnjoj Chill Out zoni koja se otvara već od 18:00h, dodaju kako sve informacije o ulaznicama i prodajnim mjestima možete naći na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com, a svakako ih pratite i na službenoj Facebook stranici gdje redovno objavljuju novosti.

FEEL YR V:BE!