FOTO/VIDEO  Happy Tomislavgrad!!!

happy, Tomislavgrad
Budite sretni svaki dan, svaki mjesec, svaku godinu, cijeli život, a mi smo snimili više sati plesa i sreće, dio ljepšeg i sretnijeg života u Tomislavgradu. I sve to saželi u četiri minute.

Evo što o snimanju Videa kažu članovi ekipe:

Vanja Sučić: Kad mi je Davor predložio da snimimo „Happy" u Tomislavgradu bila sam oduševljena i odmah počela razmišljati, tko, kako, gdje? A s Džoanom i Davorom bilo je lijepo i ugodno raditi ovaj VIDEO. I nije bilo većih problema pri snimanju, osim što nam vrijeme nije uvijek išlo na ruku, pa se snimanje malo oduljilo.

Džoana Perković: Budući da mi je ples u krvi, jer plešem i vodim Duvanjske mažoretkinje 20 godina, a i sreća je tu negdje, raditi na snimanju ovog VIDEA bilo mi je i zabavno i ugodno. Najvažnije je bilo animirati sudionike, a to mi nije problem, uvijek prva počnem plesati. Nadam se da će se gledateljima svidjeti ovaj uradak.

Davor Đikić: Ja bih se, prije svega, zahvalio svim sudionicima, svim plesačima koje smo snimili u Tomislavgradu, jer je bilo malo teže objasniti ljudima o čemu se radi, što želimo. Neki, nažalost, nisu pristali biti dio „sreće", iako smo sigurni da čine ljepši i sretniji dio života u Tomislavgradu.

Zahvala, naravno i Vanji i Džoani, one su bile animatori sretnih ljudi. Zatim sudionicima: duvanjskim KUD-ovima, koje će te lako prepoznati, Tomislavgradskim mažoretkinjama, Frami, Gimnaziji Marka Marulića, Srednjoj strukovnoj školi, djelatnicima policije, Cicko-commerce, dimnjačaru, Staračkom domu, Firmi Marel Electric iz Tomislavgrada bez koje ne bi mogli snimiti scene iz zraka.

Hvala i Udruzi za informiranje i kulturu" Tomislav" iz Tomislavgrada na pomoći oko organizacije snimanja.

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u snimanju VIDEA i plesali s nama!!!

tomislavnews.com