Glazbeni gosti i raspored nastupa WHFesta

Glazbeni gosti i raspored nastupa WHFesta
Prvog dana koncert će održati dubrovački Silente te Edo Maajka. Druge večeri festivala nastupit će Hladno pivo dok je zadnja večer rezervirana za koncerte Pavela i Vatre.

I ove godine prijavio se veliki broj onih koji žele predstaviti glazbene, filmske i književne radove publici i žiriju te se izboriti za nagrade.

U glazbenom dijelu festivala prijavilo se 80 bendova, 30 autora kratkih filmova te 100 autora kratke priče. Najbolje od njih čekaju nagrade: snimanje pjesme i spota, filmska oprema te novčana nagrada, koju za kratku priču osigurava portal Bljesak.info kao dugogodišnji partner festivala.

I ove godine u Široki Brijeg će kao gosti i članovi žirija doći zvučna imena, koja će biti objavljena nakon službene selekcije pristiglih radova.

Što se tiče tradicionalnog kampiranja uz festival, i ove godine organizatori ne mogu službeno stajati iza kampiranja, ali pozivaju sve one, koji to žele kao to čine na vlastitu odgovornost.

Detaljnije informacije o festivalu možete dobiti na internetskim (https://www.whfest.com) i Facebook stranicama (https://www.facebook.com/whfest) WHFesta.