Gay zajednica oduševljena Hrvatima: "Vjerovatno su biseksualni"

LGBT
Tako smo saznali da su Amerikanke oduševljene njihovim golim tijelima, a čini se da Hrvati imaju i punu podršku gay zajednice. Mnogi portali LGBT zajednice prenijeli su vijest te su fotke i tamo popraćene sočnim komentarima, piše Index.hr.

"Gay.net" piše sljedeće: "Hrvatski nogometni reprezentativci očito se dobro zabavljaju u Brazilu na Svjetskom prvenstvu. (Croatia's National Soccer team is clearly having a ball in Brazil at the World Cup)", dodajući na kraju uz Modrićevu fotku iz hotelske sobe: "Nogometaši očito iznimno uživaju u međusobnom društvu".

Oni su vijest preuzeli od "The Gaily Grinda" na kojem stoji: "U toplo kasno poslijepodne u Brazilu, dok je SP u punom jeku, hrvatski nogometni reprezentativci odlučili su se ohladiti u hotelskom bazenu - kupajući se goli. Fotografije koje prikazuju hrvatske nogometaše kako su se do kraja skinuli tjeraju nas na osmijeh i da definitivno želimo još".

Također, fotke nisu prošle ispod radara ni "Queertyju" koji piše da su "Vatreni" podijelili "nevjerovatni homoerotski zagrljaj", a u komentarima ispod članka razvila se zanimljiva rasprava. "Živjela Hrvatska i njezini prekrasni ljudi", piše jedan od komentatora, dok je drugi napisao: "Vjerovatno su biseksualni, kao i mnogi drugi sportaši". S druge strane, javili su se i "poznavatelji" Hrvatske pa tako jedan od njih piše: "Hrvatska nije prijateljski nastrojena prema gayevima, ali je vrlo opuštena kad je golotinja u pitanju. Postoje velike nudističke plaže diljem obale", dok se drugi nadovezao: "Ovo je jako smiješno budući da je Hrvatska homofobna zemlja. Nedavno su promijenili Ustav kako bi zauvijek zabranili jednaka prava pri stupanju u brak. Momci će naići na napade kad se vrate kućama, što je vjerovatno razlog zbog kojeg su odlučili šutjeti o ovome".