FOTO   Fenomenalni Massimo oduševio ispunjenu čapljinsku dvoranu

Massimo Savić, Čapljina

Čapljina je ove godine, povodom dana zaljubljenih, dobila najveći izazov, a to je da napuni Gradsku sportsku dvoranu i učini atmosferu pozitivnom i dovoljno zaljubljenom.

Osim što je Čapljina imala veliki zadatak, još veći pripao je glazbeniku koji nosi titulu najboljeg muškog vokala, Massimu Saviću.

Ugođaj, emocija i energija koju je Massimo stvarao tijekom cijelog koncerta ispunila je sve ono što se od Čapljine očekivalo, piše ČAportal.

Uoči dana zaljubljenih, svi oni koji su došli u Čapljinu sa svojim partnerom ali i oni koji su stigli bez partnera, proveli su uz bogati repertoar koji su priredili Massimo i njegov bend.
Prepunu Gradsku dvoranu ispunili su stari i mladi, a na dan koncerta zaista se tražila karta više. Massimo je u Hercegovini opet pokazao da je on jedan od onih koji zna i može učiniti Valentinovo posebnim.

Massimo je po prvi put nastupio u Čapljini, a svi posjetitelji bili su tu zbog njegove energije, osmijeha, zbog onog kako on govori o ljubavi, te zbog Massimovih izvedbi i samog koncerta.

Publika je uživala u spektaklu kojeg je Massimo napravio u Čapljini. U svaku svoju pjesmu imao je uvod, razgovarao je s publikom, a oni su se jednostavno prepustili Massimovoj energiji koja se širila dvoranom.

Ništa u Čapljini nije moglo pokvariti predvalentinovsko ozračje. Massimov bis bio je emotivan, cijela dvorana dozivala je njegovo ime, a ljubav im je vratio izvedbom pjesme "Neka ti plove brodovi".

Tako je Massimo završio jedan u nizu koncerata, a očekuje ga i mini turneja po BiH.

Ukoliko niste bili dio ovog predivnog koncerta, a znamo da je pravo zadovoljstvo slušati Massima, koji se sam često vraća u Hercegovinu, to možete učiniti na nekom od koncerata koji će održati u skorijoj budućnosti.

U Čapljini su lepršale emocije i ljubavni hitovi kao što su "U tvom poljupcu je za mene spas", "Iz jednog pogleda", "Oba nam srca spaja isti osjećaj", "Suze nam stale na put", "Mogu čuti srcem", "Ljubit ću dok usne mi ne izgore" i brojne druge.